Για εσάς που θέλετε να δώσετε έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα σε κουτιά με παιχνίδια αλλά και σε μπουκάλια, βάζα τροφίμων, τάπερ ή σε οτιδήποτε θέλετε να σημειώσετε μια πληροφορία (όπως το περιεχόμενό τους, την ημερομηνία συσκευασίας ή λήξης τους) δημιουργήθηκαν τα ID Writings.

Οι αυτοκόλλητες αυτές, ανθεκτικές ετικέτες, διαθέτουν ένα κενό χώρο, για να γράφετε με έναν ανεξίτηλο μαρκαδόρο για CD/DVD ό,τι πληροφορία θέλετε. Σε παιδικά αλλά και ενήλικα σχέδια, θα τα χρησιμοποιήσετε από το γραφείο, την αποθήκη και το πατάρι μέχρι το playroom, τις παιδικές ντουλάπες, τα συρτάρια και φυσικά την κουζίνα. Οργανώνουν ντουλάπια και τροφοθήκες, τοποθετούνται παντού, μπαίνουν επίσης στο ψυγείο ή την κατάψυξη. Κι αν θέλετε να αλλάξετε τις πληροφορίες επάνω τους, πάρτε οινόπνευμα και βαμβάκι ή σε κάποιες περιπτώσεις μόνο νερό και ξαναρχίστε το γράψιμο!

Θα τα βρείτε σε 3 διαφορετικά θέματα
ID Writings square σε παραλληλόγραμμα σχήματα με παιδικά αλλά και ενήλικα μοτίβα, για την οργάνωση του νοικοκυριού
ID Writings shapes σε πρωτότυπα, ακανόνιστα σχήματα και ζωηρά χρώματα, για μια πιο κεφάτη οργάνωση του σπιτιού
ID Writings blackboard για ένα, κομψό και minimal εφέ μαυροπίνακα, που θα ολοκληρωθεί με έναν ειδικό αδιάβροχο μαρκαδόρο «κιμωλία»


Πως θα τα παραγγείλετε
• Σημειώστε τον κωδικό του σχεδίου που επιλέξατε • Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί και μπείτε αυτόματα στη φόρμα παραγγελίας
• Συμπληρώστε τα στοιχεία στη φόρμα, ώστε εμείς να ετοιμάσουμε τα προσωπικά σας ID Writings.