Ρούχα είναι και μπερδεύονται! Ειδικά όταν μιλάμε για παιδικά ρούχα, φούτερ & μπουφάν, που ξεχνιούνται στις κρεμάστρες των σχολείων, στα αποδυτήρια του γυμναστηρίου ακόμα και σε κάποιοπάρτι. Ή έρχονται απρόσκλητα στο σπίτι σας καθώς το παιδάκι σας άθελά του, τα πέρασε για δικά του!

Τα ID Stick & Wear προσφέρουν την πιο εύκολη και σίγουρη λύση. Το μόνο που χρειάζεστε... είναι να τα κολλήσετε πάνω στις ετικέτες των t-shirt, σε ετικέτες από φόρμες, ζακέτες, στολές ή ποδιές σχολείων και νηπιακών σταθμών, σε ετικέτες από κουβερτούλες, σεντόνια και μαξιλαροθήκες, ζακετάκια, γαντάκια, πιτζαμάκια κι ό,τι άλλο είναι δικό του αγαπημένο και του κρατά παρέα στο σχολείο, το βρεφονηπιακό σταθμό ή την κατασκήνωση.

Όσο για την αντοχή τους; Όπως κάθε τι παιδικό και αγαπημένο, αντέχουν στα πολλά πλυσίματα ακόμα και στο πλυντήριο ενώ είναι ανθεκτικά στο παιχνίδι και την ταλαιπωρία. Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε τα προσωπικά του ID Stick & Wear και να τα κολλήσετε στις ετικέτες των ρούχων του, πιέζοντας κατευθείαν επάνω τους, για 20 δευτερόλεπτα!


Πως θα τα παραγγείλετε
• Επιλέξτε το σχέδιο που προτιμάτε και σημειώστε τον κωδικό του • Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί και μπείτε αυτόματα στη φόρμα παραγγελίας
• Βρείτε όλες τις πληροφορίες που ζητάτε και συμπληρώστε τα στοιχεία στη φόρμα, ώστε εμείς να ετοιμάσουμε τα προσωπικά σας ID Stick & Wear.