Πού και πώς θα κολλήσετε τα ID Stick & Wear

Kάθε καρτέλα ID Stick & Wear περιλαμβάνει 42 τετράγωνα αυτοκόλλητα (διάστασης 2x2cm) μαζί με 18 μικρότερης διάστασης (2x1cm) για να τα κολλήσετε τόσο σε μεγάλες όσο και μικρές συνθετικές ετικέτες ρούχων και κοστίζει €12.

Για ρούχα που δεν έχουν συνθετική ετικέτα στο πίσω μέρος της λαιμόκοψης ή του γιακά, ή αυτή που έχουν είναι πολύ μικρή, θα πρέπει να αναζητήσετε τις ετικέτες όπου αναγράφονται οι οδηγίες πλυσίματος ή πληροφορίες για τη σύνθεσή τους και βρίσκονται στο εσωτερικό του ρούχου και στις ραφές του. Το ίδιο ισχύει για τζιν, καπέλα, κασκόλ κ.λπ.  Σε μπουφάν με συνθετική σύνθεση όμως, τα ID Stick & Wear μπορούν να κολληθούν κατευθείαν πάνω στη συνθετική επιφάνεια.

Τα ID Stick & Wear θα σας φανούν εξίσου χρήσιμα πάνω σε κασετίνες, σχολικές τσάντες, σακίδια και σάκους απογευματινών αθλημάτων και μουσικών οργάνων, αλλά και σε rollers, skateboard, πέδιλα του σκι και σε όλα τα αθλητικά αξεσουάρ του παιδιού σας.


ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

• Για παραγγελίες έως 30/9 η παραλαβή θα πραγματοποιηθεί στις 11/10

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν νέες ημερομηνίες παραδόσεων.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ (ισχύει για την συνολική σας παραγγελία) 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ
• Η παραλαβή μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω courier “ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ” στο σπίτι σας ή στη διεύθυνση που θα μας δηλώσετε. Κόστος αποστολής εντός Αθήνας 2,60€ και για την υπόλοιπη Ελλάδα 3,80€.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:
Η πληρωμή μπορεί να γίνει με:
α)  τραπεζική κατάθεση ή μεταφορά στον παρακάτω λογαριασμό: ALPHA BANK. Αρ.λογ: 117002002013755-  IBAN: GR0401401170117002002013755.  Δικαιούχος:  REFRICO
 • Σημαντικό είναι στην αιτιολογία να αναφέρεται το ονοματεπώνυμό σας και ο αριθμός παραγγελίας σας.
• Τυχόν προμήθεια της τράπεζας για τη μεταφορά του ποσού βαρύνει τον εντολέα, δηλαδή εσάς. Ο δικαιούχος θα πρέπει να λαμβάνει ολόκληρο το ποσό της εντολής.
Όταν η συναλλαγή γίνεται εντός της ίδιας τράπεζας (ALPHA), δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις προμήθειας.
β)  αντικαταβολή στο courier
Για τις παραγγελίες με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 2,70€ στην τιμή της αποστολής. (Συνολική χρέωση αποστολής με courier + αντικαταβολής = 5,30€ για την Αθήνα και 6,30€ για την υπόλοιπη Ελλάδα)

Όσο για το 2ο ή το 3ο αδερφάκι, έχει 10% έκπτωση σε κάθε παραγγελία για να μην μείνει κανένα παραπονεμένο!

Σας ευχαριστούμε πολύ για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη σας!

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΦΟΡΜΑΣ
Συμπληρώστε στα παρακάτω πεδία, τα στοιχεία ξεχωριστά για κάθε σετ που θέλετε να παραγγείλετε, και στη συνέχεια τα δικά σας στοιχεία για την πληρωμή και παραλαβή.

1
όπως ακριβώς θα αναγράφεται στις ετικέτες (ελληνικά ή άλλη γλώσσα)
γραψτε τον κωδικό του σχεδίου που επιλέξατε (από την προηγούμενη σελίδα)
Επιλέξτε πόσες καρτέλες θέλετε
2
3
στο οποίο θα γίνει η παραγγελία και η αποστολή
ΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ *
Οδός
ή επιπλέον διευκρινίσεις